Go to content

O nama

Odvjetnički ured Ljubić, sa sjedištem u Širokom Brijegu, osnovan je s ciljem pružanja sveobuhvatne pravne pomoći na najvišoj profesionalnoj razini.


 Principi našeg rada 


Svjesni činjenice kako svaki predmet ima svoje specifičnosti, vodimo se principom individualnosti i otvorenosti prema svakom pojedinom klijentu. Smatramo da jedino takav pristup dovodi do uspjeha i obostranog zadovoljstva.


Kako bi osigurali vrhunsku pravnu pomoć te opravdali povjerenje koji nam klijenti pružaju, uspostavili smo suradnju s nizom suradnika i eksperata u svojim oblastima. 


 Poslovi koje obavljamo 


Za naše klijente obavljamo sve potrebne pravne radnje u cilju zaštite njihovih interesa. Postupamo pred sudovima svih razina na području BiH i pred drugim državnim organima, kao što su grunt, katastar i slično. 


U suradnji sa inozemnim partnerskim uredima, djelujemo i na području Europske Unije.


Istaknuti sudovi pred kojima djelujemo:


  • Općinski sud Široki Brijeg - Općinski sud u Širokom Brijegu obavlja sudsku vlast za područje Grada Široki Brijeg i općine Posušje, te u gospodarskim-privrednim predmetima kao mjesno nadležan sud za područje cijele Županije Zapadnohercegovačke. U sklopu ovog suda formiran je i zemljišnoknjižni odjel - grunt Široki Brijeg.
  • Općinski sud Ljubuški - Općinski sud u Ljubuškom je nadležan za područje općina Ljubuški i Grude.
  • Općinski sud Mostar - Općinski sud u Mostaru je nadležan za područje Grada Mostara a u gospodarskim predmetima za prostor cijele Hercegovačko-neretvanske Županije.
  • Općinski sud Čitluk - Općinski sud u Čitluku je nadležan za područje općine Čitluk (Grad Čitluk, Međugorje i dr.)
  • Općinski sud Čapljina - Općinski sud u Čapljini je nadležan za područje općina Čapljina, Stolac, Ravno i Neum.
  • Općinski sud Livno - Općinski sud u Livnu nadležan je za područje cijele Hercegbosanske Županije, odnosno za područje općina Livno, Tomislavgrad, Kupres, Glamoč, Drvar i Bosansko Grahovo, s tim da je formirano i odjeljenja suda u Tomislavgradu.


 Novosti 


Obzirom na složenost pravnih odnosa nastojat ćemo posjetiteljima web stranice pružiti kvalitetan i koristan sadržaj kroz naše autorske tekstove sve u cilju razumijevanja određenih pravnih problema.  


Pravna regulativa


Omogućili smo pregledavanje i preuzimanje najvažnijih pročišćenih zakona i drugih akata koji su u primjeni na području FBiH. 


Odvjetnik Ljubić Široki Brijeg nastupa pred sudovima BiH i državnim organima kao što su grunt i katastar

Kontakt forma

> Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme.

Ime i prezime*
Email*
Kontakt broj
Kako ste saznali za nas?
Država
Upiši poruku


Logo Odvjetnik Ivan Ljubić Široki Brijeg