Go to content

Kako izgleda karijera u Odvjetničkom uredu LJUBIĆ?

...idealnog, savršenog zaposlenika, baš kao i poslodavca je gotovo pa nemoguće pronaći. Misija najviše kategorije. Ali za zaposlenika koji se uklapa u kolektiv, i poslodavca koji se uklapa u viziju zaposlenika je moguće pronaći, ali treba strpljenja. Mi se time vodimo i tražimo dugoročnu kvalitetu.


Ako trenutno nemamo potrebu za Vašim kvalitetama, ne očajavajte.Za kvalitetan i zanimljiv profil pozicija je uvijek otvorena.

Nitko ne voli čekati, bilo da se radi o jutarnjoj kavi ili pronalasku novog radnog mjesta/radnika. Tu smo svakako strpljivi, i selekcijski proces nije jednodimenzionalan. Bitne su nam projekcije vašeg rasta, koje formiramo na osnovu više parametara.

Koje kvalitete tražimo?

Nije da ćemo nabrajati kvalitete koje nam trebaju. Jasno da morate posjedovati upornost i volju za rad, to je bespredmetno i navoditi. Jedino ćemo vam odati supermoć koju tražimo u svakom kandidatu - kreativnost (nismo grafička industrija, ali ova ljudska vještina u našem uredu spada u sami vrh).

Odvjetnistvo-Ljubic_Linkedin_header


Trenutno otvorene pozicije

Ne bojte se, ovdje nećete pročitati klasične floskule poput - rad u dinamičnom okruženju, najbolji tim, stimulativna okolina, zanimljivi projekti, 10 godina radnog iskustva i tako dalje.

Mi smo jednostavni. Trenutno upražnjena mjesta imamo za sljedeća 2 osobna profila:

1 - Savjetnik za imovinske poreze

2 - Vježbenik za oblast međunarodnog prava

Projekti i ostale prilike za suradnju

Za kratkotrajne poslove i prilike smo nešto popustljiviji, jer želimo dati priliku mladima da barem malo osjete kako je biti dio odvjetničkog kolektiva. Definitivno nije ono što gledate na TV serijama. Upravo zbog toga, a znajući kako je malo prilika na tržištu za uvođenje mladih pravnih snaga na tržište rada, odlučili smo se pokrenuti projekt pod nazivom "Pravovremena prilika u pravnoj profesiji", popularno rečeno 4P. Više detalja možete vidjeti klikom na poveznicu projekta ranije.