Go to content

Iskustva klijenata

Ivo Doko
Hrvatska, 20/03/2024

Odvjetnički ured Ljubić se drži svojih obećanja i vremenskih rokova, realni i profesionalni. Potanko i razumljivo objasne procedure i zahtjeve za realizaciju ciljeva. Ulijevaju povjerenje i provuku klijenta kroz šumu birokracije bezbolno. Topla preporuka za angažiranje odvjetničkog ureda Ljubić.

My family is Croatian, so when I heard I could gain citizenship through descent, it became an important personal journey. After researching, I had a big problem -- What's the likelihood I'd find a birth record of my great-grandfather from 1861 in Croatia? A little nervous, and with some doubt, I contacted LJubic Law Firm. Honestly, I didn't know if they could do anything. While there's no guarantee with finding such documents in Croatia, the team continually updated me on the search progress, and they found the baptismal record in a little church in the village of Kulkujanovo -- perfectly matching my great-grandfather's death record! After gathering all my documents and preparing to submit my Croatian citizenship application, I also needed to translate my documents. You need to have an officially-recognised translator in Croatia to complete this task. Just to compare, I contacted some other non-law firm translation services. One told me it would take them 3 months to translate my documents! Ridiculous. So, I contacted LJubic Law Firm again. They took on my documents to do in 4 weeks, and then delivered in just 3 weeks -- 20 different documents with apostilles from some documents over 100 years old! LJubic Law Firm is extremely professional. They have great communication and are highly trustworthy. They delivered on 2 very challenging tasks. In doing my Croatian citizenship, peace of mind was very important to me. I wanted to be confident if it can be done, it will. I can't say enough how professional, nice and skilled the team is. Due to the generations I went back, I'd say my case was pretty difficult -- yet the team nailed it.

Antonio Markotić
Hrvatska, 23/01/2024

Za gospodina Ivana i odvjetnički ured Ljubić imam samo riječi hvale. U svakom koraku procesa dobivanja dvojnog državljanstva sam bio obaviješten u kojem smo stanju. Meni najbitniji uvjet je ispunjen, a to je da smo svu komunikaciju odradili telefonski/online i samim time nisam morao fizički biti prisutan pri samom postupku. Finalni dokumenti su mi uredno dostavljeni u iskomuniciranom roku.

Marijana Vukoja
Njemačka, 22/06/2023

Sve pohvale i preporuke za odvjetnika Ivana Ljubića ukoliko želite izbjeći "fali ti jedan papir" situacije i želite profesionalnu i stručnu uslugu za obavljanje pravnih poslova u BiH. Cijeli pravni proces se odradio prema dogovoru, jednostavno, brzo i bez iznenađenja. Lijep pozdrav, Marijana Vukoja

Tomislav Pleić
Hrvatska, 29/01/2023

Prije svega moram reći za odvjetnika Ivana da je ispao veliki čovjek i gospodin sto je za mene ispred svega. Svoj posao zajedno sa svojim timom vezano za moje državljanstvo obavili su besprijekorno u najbžem mogućem roku. Hvala za sve i moja velika preporuka svakome tko naiđe na problem bilo vezano za papire ili bilo koji drugi slučaj. Hvala još jednom i LP. Tomislav Pleić.

Eni Jurilj
Njemačka, 29/11/2022

Za početak mogu reći samo stručnost, kompetentnost, susretljivost i jako velika ljubaznost! Prezadovoljna sam uslugom i cijelim procesor rješavanja zahtjeva, a od prvog kontakta gospodin Ivan je sve ljubazno objasnio u pojedinosti. Htjela sam državljanstvo još prije par godina, ali kako sam u Njemačkoj mislila sam da se mora doći osobno. I ono što je mislim bitno, nema nikakvih sakrivenih troškova, i još jednmo mogu samo reći da sam prezadovoljna i samo riječima hvale mogu preporučiti dalje svima za suradnju. Hvala još jednom i ovim putem!

Laura Drlja
Hrvatska, 03/09/2022

Odvjetnički ured Ljubić pronašli smo pretragom na Internetu, a na suradnju s njima smo se odlučili upravo zbog pozitivnih recenzija i iskustava drugih klijenata. Angažirali smo ih za postupak stjecanja BiH državljanstva kako bi nam olakšali cjelokupnu proceduru. Nismo ni očekivali kako će sve biti gotovo u roku od mjesec dana i da neće uopće biti potreban osobni dolazak u BiH. Gospodin Ivan bio je maksimalno susretljiv i ljubazan te na raspolaganju za sve dodatne upite. Komunikacija je bila jako jednostavna - preko whatsappa, telefonski ili mailom. Sve preporuke za usluge ureda Ljubić, brzina rada, stručnost i kvaliteta te ljubaznost prilikom komunikacije su samo od nekih njihovih kvaliteta koje ih u ovom poslu čine izvrsnima. Želimo se još jednom zahvaliti na pomoći i olakšavanju cijele procedure te se veselimo idućoj suradnji. Marijana i Laura Drlja

Katarina Radoš
Hrvatska, 12/07/2022

Bez ikakve preporuke naletjeli smo na ovaj odvjetnički ured na internetu i angažirali ih za dobivanje BiH državljanstva. Sve je teklo po dogovoru - procjena trajanja, cijena i sve ostalo. Ivan maksimalno susretljiv, sve odrađeno brzo, kvalitetno i stručno - mailom i telefonski. Sve pohvale i preporuke

Filip Jurišić
Ujedinjeni Arapski Emirati, 14/05/2022

Zahvaljujem se timu na stručnosti, pogotovo gosp. Ivanu s kojim sam bio cijelo vrijeme u kontaktu. Sve je odrađeno profesionalno i u roku od 30 dana sam već postao državljanin BIH! Iskrene preporuke svima koji žele odvjetničke usluge! Filip Jurišić, U.A.E.

Jelena Ljubičić
Srbija/BiH, 20/10/2022

Od srca želim da pohvalim i preporučim Odvjetnički ured Ljubić na čelu sa gospodinom Ivanom. Nakon velike upornosti njega i njegovog tima dobili smo potrebne papire. Gospodin Ivan je veliki profesionalac,sjajno radi svoj posao. Sve pohvale i prepouke za Ivana i njegov tim. Hvala vam na svemu.

Snježana Čabraja
Hrvatska 04/05/2022

Za pruženu pomoć oko stjecanja bh državljanstva, imam samo riječi hvale - brzo, stručno, sve po dogovoru. Nisam morala dolaziti iz Hrvatske u BiH, sve smo dogovarali telefonski ili putem maila. Uz stručnost, pohvalila bih i ljubaznost i susretljivost. Definitivno preporučam!

Lucija Parić
Hrvatska 09/03/2022

Brzi, stručni, odgovorni! Općenito se rijetko može naići na ovakav pristup poslu. Samo tako nastavite!

Mario Džakula
Hrvatska, 16/02/2022.

Često sam boravio u BiH ali nisam pomišljao na državljanstvo. Dobio sam preporuku za njih i angažirao ih. Sve odlično i profesionalno obavljeno, za svaku preporuku!

Nina Kljun
Slovenija/Srbija, 28/10/2021

Svaka cast za ovakav pristup radu! Brzi, profesionalni i na raspolaganju za sve… Svoj dokument za ispis sam dobila mnogo pre nego sto su mi govorili! Preporuka i pozdrav, Nina

Danijela Bagarić
Slovenija 11/10/2021

Zagotovo zelo izkušena in uspešna ekipa! Prihajam iz Slovenije in bila sem v postopku pridobivanja državljanstva Bosne in Hercegovine (Sanski Most). Ves postopek je bil praktično izveden tako, da mi ni bilo potrebno priti v Bosno in Hercegovino niti enkrat. Zelo bi želela pohvaliti njihovo komunikacijo, na voljo so vam vedno, odzivnost je hitra in redno vas obveščajo o vseh novostih, postopkih, ki se dogajajo v celotnem procesu. Državljanstvo sem pridobila praktično zelo hitro, za kar sem jim zelo hvaležna. Ekipi želim uspešno delo še naprej in zagotovo jih priporočam in jih bom priporočila vsakemu, ki bi potreboval storitve, ki jih nudijo! Lep pozdrav iz Ljubljane, Danijela Bagarić

Željko Knežević
Hrvatska, 13/08/2021

Nisam morao ni mrdnuti iz Zagreba za BiH putovnicu, sve su momci rješili. Odradili ste i više nego super, što se tiče usluge ste stvarno prva liga. Hvala ti puno Ivane!

Antonio Šipić
Hrvatska, 29/06/2021

Otac je za upis u drzavljanstvo BiH mene (20godina) i moja 2 maloljetna brata angazirao odvjetnički ured Ljubić te je sve rijeseno i napravljeno kako je dogovoreno i obecano. Iako se tijekom postupka pojavio izazov, jer roditelji nisu bili upisani u BiH matične knjige vjencanih, napravljeno je i to. Odvjetnički ured je o svakom koraku obavještavao oca, kao i o onim koji slijede. U svakom slucaju pohvala i zahvala na ucinjenom te sve preporuke. Antonio Šipić

Lovro Vučković
Hrvatska/Srbija, 22/02/2021

Trebao sam pomoć oko vođenja procesa kupnje nekretnine na području Bosne i Hercegovine, pa sam tražeći preporuke prijatelja izabrao ured Ljubić. Cjelokupne pregovore su odradili u moje ime, a kupoprodaja je završena za 15-ak dana. Prezadovoljan sam učinjenim, a uskoro se sigurno i opet vidimo.

Anja Marić
Nizozemska, 17/09/2020

Imam nizozemsko drzavljanstvo cijeli zivot ali posto su mi roditelji rodom iz Bosne i Hercegovine htjela sam ostvariti i to drzavljanstvo i passport, ali nisam znala kako to uraditi remote. Marin je sve objasnio detaljno, morala sam samo dostaviti sve papire. Puno vam hvala, Anja!

Ana Marija Penava
Bosna i Hercegovina, 03/05/2020

Iznimno sam zadovoljna ostvarenom suradnjom s Odvjetničkim uredom Ljubić. Sa svojim savjetovanjem pomogli su mi u napretku moga poslovanja i poslovnog odnosa s klijentima i suradnicima, na čemu se još jednom zahvaljujem.

Danijela Buzić
Švedska, 14/06/2020

Samo rijeci hvale sto ste mi olaksali stjecanje nekretnine u rodnoj Bosni i Hercegovini, puno srece u radu i pozdravi iz Svedske. Danijela Buzic

Tamara Skračić
Hrvatska, 12/03/2021

Maksimalno susretljivi i prije svega brzi u procesu stjecanja državljanstva BiH za člana obitelji. Iako nas je korona spriječila da dođemo osobno iz Splita u Široki Brijeg, na kraju to nije uopće bila prepreka jer smo sve jednostavno dogovorili telefonom.

Saša Rašuo
Hrvatska, 23/06/2021

Profesionalnost i stručnost je na prvom mjestu. Također moram pohvaliti komunikaciju i individualni pristup u mom slučaju. Svakako preporuka.

Dodaj iskustvo