Go to content

Izrada, savjetovanje i priprema svih vrsta ugovora i dokumenata


> Obavljamo poslove pripreme, savjetovanja i izrade svih vrsta ugovora.


Pojam “ugovor” je jako čest pa gotovo da i nema punoljetne osobe koja nije zaključila neku vrstu ugovora, bilo da je riječ o ugovoru o kupoprodaji, najmu, stipendiranju i sl.


Ugovor predstavlja pravno obvezujući odnos između dvije ili više ugovornih strana u cilju postizanja određenih pravnih učinaka. Da bi sam ugovor nastao, moraju postojati izjava volje, suglasnost izjavljenih volja, predmet ugovora, osnov za ugovor i ostali elementi koji su neophodni za njegovo zaključenje.


Ugovor o kupoprodaji, ugovor o najmu, ugovor o stipendiranju, ugovor o djelu


> Upoznajte se s našim ostalim poslovima: Područja prakseKvalitetna priprema i izrada ugovora ključ je uspjeha svakog pravnog odnosa. Tim više što velik broj zakona za nastupanje određenih pravnih učinaka izričito propisuje obvezatnu formu (pismeni oblik) zaključivanja ugovora, poput ugovora o kupoprodaji nekretnine.

* Članak je informativne naravi u svrhu razumijevanja konkretnog pravnog problema. Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja bez izričite dozvole Odvjetničkog ureda LJUBIĆ.

Izrada, savjetovanje i priprema svih vrsta obveznopravnih ugovora i drugih dokumenata

Broj čitanja:  14456

Kontakt forma

> Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme. Molimo za razumijevanje da na nepotpune upite nećemo moći odgovoriti.

Ime i prezime*
Email*
Kontakt broj
Kako ste saznali za nas?
Država
Upiši poruku


Za koja pravna područja smo specijalizirani?

Područje prakse /Pravna oblast

Situacije iz prakse u kojima se najčešće primjenjuje ova pravna oblast

NEKRETNINE

U Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj: Provjera pravnog statusa nekretnine; Provjera nekretnine u zemljišnim knjigama i katastru; Pronalazak željene nekretnine; Ugovori; Uknjižbe; Investicijske studije; Otkup nekretnina /

KORPORATIVNO I TRGOVAČKO PRAVO

Naplata potraživanja; Osnivanje poslovnih subjekata; Izrada poslovnika o radu; Kreiranje ugovora; Due diligence; Stečaji i likvidacije; Uređivanje radnih odnosa /

IMIGRACIJSKO PRAVO

Stjecanje državljanstva BiH; Ispis iz državljanstva BiH; Radne dozvole za strance; Ishođenje viza; Rješavanje pitanja boravka i boravišnih dozvola